De Koninklijke Marine oefent in Cromstrijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

a_Koninklijke_Marine_-_LogoCROMSTRIJENVan maandag 7 tot vrijdag 11 juli 2014 oefenen militairen van de Koninklijke Marine in Brabant en Zuid-Holland. Op donderdag 10 juli zijn zij in Cromstrijen. Het gaat om een oefening van het Mariniers Opleiding Centrum uit Rotterdam.

Verloop van de oefening

De militairen verzamelen zich in Cromstrijen. De oefenleiding vervoert hen van daaruit naar een volgende locatie buiten de gemeente. Aan de oefening nemen ongeveer 75 personen deel met diverse vaartuigen en zeven militaire voertuigen. Men maakt geen gebruik van oefenmunitie. De Koninklijke Marine doet er alles aan om hinder of overlast voor inwoners te voorkomen.

Vragen en klachten

Indien er door de oefening schade ontstaat dan kunt u dit onder vermelding van de gegevens van de militaire eenheid, zoals kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade en dergelijke melden aan de Sectie Claims Ministerie van Defensie, Postbus 90004, 3509 AA Utrecht. U kunt hen ook bereiken op het telefoonnummer (030) 21 80 420. Heeft u vragen of klachten voor, tijdens of na verloop van de oefening dan kunt u contact opnemen met het Ministerie van Defensie via telefoonnummer (026) 3531296.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren