Oud-Beijerlands popkoor neemt Café ’t Hart over voor goed doel.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
logo2OUD-BEIJERLAND – Donderdag 17 juli vanaf 21.00 gaat er iets bijzonders gebeuren; Oud-Beijerlands popkoor POP-UP gaat strijden voor een goed doel door de overname van Café ’t Hart tijdens “The Barbattle”.
Bedenkers Arco en Patrick Monster, eigenaren van Café ’t Hart in de Peperstraat Oud-Beijerland, hebben een prachtig geheel verzorgd feest aangeboden voor de winnaar van deze strijd. Zij stellen een aantal keren hun café beschikbaar en dagen teams uit om een zo hoog mogelijke omzet te genereren. Natuurlijk zag het bijna honderdkoppige popkoor dit als een uitdaging en zij gaan er dan ook alles aan doen om deze strijd te winnen. Zij schenken het feest dan aan woongroep Buitengewoon, hun begeleiders en vrijwilligers.

Buitengewoon is een woongroep voor verstandelijk gehandicapten die in hun eigen appartement wonen, ondersteund door een team vrijwilligers en professionele begeleiders van zorg-organisatie ASVZ. Om deze jong-volwassen woongroep, opgezet door ouder initiatief  ‘Wonen (Z)onder Zorg’, de avond van hun leven te bezorgen gooit popkoor POP-Up zich dus in de strijd.

Om zoveel mogelijk omzet te genereren zorgt het koor natuurlijk voor het nodige muzikale entertainment. Speciaal voor deze avond is er een samenwerking aangegaan met de live-band Full-Flavor. Deze muzikale sensatie verzorgt al jaren de muzikale begeleiding bij de meest uiteenlopende activiteiten. Van duo tijdens een intieme bruiloft tot volledige band met leuke gastmuzikanten en vocalisten als de huisband van voetbalclub Sparta.

Nu stellen Pop-UP en Full-Flavor een plek beschikbaar in de spotlight aan de bezoekers van “The Barbattle” want voor een kleine donatie kunnen ook de bezoekers achter de microfoon kruipen en een sterrenoptreden geven.

Het popkoor is knallend enthousiast en hoopt natuurlijk op een zo’n hoog mogelijke omzet. Zoals één van de leden van de organisatie aangeeft: “Natuurlijk hopen we er op dat mensen ons willen helpen de overwinning te behalen. Elk glas en elk aangevraagd liedje brengt ons dichter bij de overwinning.

We zien iedereen dus graag donderdagavond 17 juli vanaf 21.00 in Café ’t Hart in Oud-Beijerland!

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren