Odensehuis Hoeksche Waard bestaat 5 jaar.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Odensehuis Hoeksche Waard bestaat 5 jaar. Ter gelegenheid hiervan vond dinsdag 19 maart de druk bezochte kick-off plaats van het jubileumprogramma ‘Waardig Oud Zijn’, gemaakt door Mieke de Wit. Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat, die onder andere Welzijn en Senioren in haar portefeuille heeft, hield een toespraak en mocht het jubileum officieel aftrappen.

Allereerst kwam Gee Rooimans, voorzitter van Stichting Odensehuis, aan het woord. Hij memoreerde kort de ontwikkeling van het Odensehuis in de afgelopen vijf jaar. Vervolgens was het de beurt aan de wethouder. Hierna gaf Mieke de Wit een toelichting op de folder van het jubileumprogramma. Ook werd een viltwerkstuk onthuld door 2 bezoekers van het Odensehuis. Zij hebben dit samen met anderen gemaakt onder leiding van Connie Toet, kunstzinnig coach. Nico van Lent, verhalenverteller, vertelde vervolgens over het snoepwinkeltje van vroeger en legde de verbinding tussen de smaken zout, zuur, zoet en bitter en het leven zelf. Natuurlijk mochten hierbij de oud-Hollandse snoepjes niet ontbreken.
Een drankje en een hapje met muziek en zang van Jeroen Janssen (Popschool Hoeksche Waard) maakte het feest compleet.

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren