Weekendtip: Bezoek de Ponymarkt 2.0 in Puttershoek

213

Puttershoek – Beleef Puttershoek zaterdag 10 november op zijn best tijdens de Ponymarkt 2.0. Deze najaarseditie staat in het teken van ‘Cowboys en Indianen’. Er wordt geen paardenhandel meer gedreven, maar de kids kunnen wel ritjes maken op kleine pony’s die hiervoor speciaal getraind zijn. Behalve kramen op het gebied van cadeaus, etenswaren, mode, accessoires en specialiteiten, valt er zoveel méér te beleven. 

Er zijn de hele dag dansoptredens op het podium en Clow Cees en Ben de Banjoman komen ook. Er worden Westernspelletjes georganiseerd voor de jeugd t/m 11 jaar. Strippenkaarten hiervoor ad € 2,50 zijn te koop bij Fa. Kleis Zilverschoon & Zilverschoontje en bij Shoeby Fashion Puttershoek. Ga uit je dak op het kermisterrein, waar al vanaf donderdagmiddag als vanouds kermisattracties voor jong en oud te vinden zijn. Beleef Puttershoek op zijn best, op zaterdag 10 november. 

Download hier de flyer

Bent u bewoner van het winkelcentrum? Dan vragen we u om er rekening mee te houden dat sommige straten en parkeerplaatsen tijdens de kermis en Ponymarkt afgesloten zijn. Ook de oplaadpaal op de parkeerplaats t.o. HEMA is vrijdagavond 9 nov. na 22.00 uur t/m  zaterdag 10 nov. niet te gebruiken. Bekijk hier de afzettingen in het winkelcentrum tijdens de kermis en Ponymarkt op 10 nov. 

Don’t shoot!

Er worden op de Ponymarkt tussen 13.00 en 15.00 uur foto’s gemaakt voor onze FB-pagina. Als u niet op FB wilt, verzoeken wij u dit aan te geven aan onze fotografe of ervoor te zorgen dat u buiten bereik van haar camera komt. Mocht er onverhoopt toch een foto op onze FB-pagina staan die u er liever niet op had gewild, dan kunt u een bericht sturen naar de FB-beheerder via de FB-pagina van Winkelcentrum Puttershoek of mail naar [email protected] Stuur een screenshot mee van de foto waar het om gaat. Wij zullen hem dan z.s.m. verwijderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.