Ben jij toe aan een nieuwe (werk) relatie? Lekker dicht bij huis, in de Hoeksche Waard? Dan wil de Hoeksche School Kinderopvang een date met jou!

543

HOEKSCHE WAARD – Ben je toe aan een nieuwe werkrelatie of op zoek naar een baan dichter bij huis? Op woensdag 19 februari organiseert De Hoeksche School Kinderopvang een speeddate om potentiële nieuwe collega’s onder het genot van een klein hapje en drankje kort te leren kennen. Tussen 17.00 – 20.00 uur is iedereen welkom die een passie heeft voor het werken in de kinderopvang. 

Wegens uitbreiding en groei binnen de Hoeksche Waard, is de organisatie is op zoek naar versterking in de vorm van nieuwe medewerkers die willen investeren in de samenwerking met kinderen, ouders en collega’s. Het gaat om collega’s die IKC-breed willen werken en om sportinstructeurs die in het bezit zijn van minimaal een mbo diploma gericht op opvang en VVE of op sport en bewegen. 

De locatie van deze avond is: Stichting De Hoeksche School Kinderopvang, Biezenvijver 5, 3297 GK in Puttershoek. 

Voor meer informatie en aanmelden: [email protected] of 0186-650020. 

Bezoek voor meer info: https://dehoekscheschool.nl/kinderopvang/ 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.