Let op de Heinenoordtunnel op de A29 is deze week in de nacht van 3 en 4 juni afgesloten

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto Rijkswaterstaat

Heinenoord / Barendrecht – De Heinenoordtunnel op de A29 is op woensdag 3 juni vanaf middernacht tot en met 05.00 uur richt Rotterdam afgesloten en op donderdag 4 juni vanaf middernacht uur tot en met 05.00 uur  Richting Bergen op Zoom afgesloten in verband met regulier onderhoud. 

Woensdag 3 juni: 
De tunnel op de A29 richting Rotterdam is op woensdag 3 juni van 00.00 tot 05.00 uur afgesloten..De snelweg is dan van woensdag 3 juni 0.00 tot woensdag 3 juni 05.00 uur tussen de toerit Oud-Beijerland en de afrit Barendrecht niet begaanbaar. Vanuit de Hoeksche Waard word je dan omgeleid via de N217 en de A16. Kom je vanuit Zierikzee of Bergen op Zoom, dan rij je om via de A17, A59 en de A16.

Donderdag 4 juni: 
De tunnel op de A29 richting Bergen op Zoom is op donderdag 4 juni van 00.00 tot 05.00 uur afgesloten.van 00.00 tot 05.00 uur is de A29 dicht tussen de toerit Barendrecht en de afrit Oud-Beijerland. De Heinenoordtunnel is die nacht dus in zuidelijke richting niet toegankelijk. Wil je naar de Hoeksche Waard dan word je omgeleid via de A16 en de N217. Verkeer dat naar Zierikzee of Bergen op Zoom wil, volgt de borden naar de A16, A17 en de A59.

Omleidingen

Het verkeer wordt omgeleid via de A15, A16 en N217. De Kiltunnel is tijdens de werkzaamheden tolvrij voor al het verkeer. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. 

Extra reistijd

Ten tijde van de afsluitingen bedraagt de extra reistijd voor beide richtingen tussen de 10 en de 30 minuten. Het openbaar vervoer kan de werkzaamheden passeren en ervaart daarom geen hinder. 

Werkzaamheden 

De eerste Heinenoordtunnel is toe aan een periodieke onderhoudsbeurt. De tunnels in ons land behoren tot de veiligste van Europa. Dit willen we nu en in de toekomst graag zo houden.

Met periodieke onderhoudswerkzaamheden verlengen we de levensduur van de Heinenoordtunnel en stroomt het verkeer vlot door. Zo kunnen we uw veiligheid blijven garanderen.

Door onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren