Bloemisterij de Drie Lelies in Puttershoek sluit zich aan bij FloraNL

133
Als leverancier van bloemenwerk, planten(onderhoud) en/of rouwwerk willen wij graag onze service uitbreiden en daarom hebben wij ons sinds kort aangesloten bij FloraNL.
 

FloraNL is een landelijk netwerk opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen wij een collectief van duurzaam gecertificeerde bloemisten, die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL, waarbij wij onze eigen identiteit en werkwijze zullen behouden!!
 
Deze samenwerking betekent dat wij onze service hebben uitgebreid en deels overschakelen op een nieuw order- en facturatiesysteem MijnFloraNL. Dit systeem biedt voor u de volgende voordelen:
 • U kunt uw bloemwerk gemakkelijk online bestellen in een eigen, beveiligde internetomgeving die wij voor u op maat kunnen inrichten. 
• Uw eigen bedrijfslogo kan op ieder kaartje bij het door u bestelde bloemwerk.
• Overzicht en beheer van uw eigen orders. 
• Track & Trace van uw orders. 
• Facturen digitaal en op maat in te richten met bijvoorbeeld vermelding kostenplaats, grootboeknummer, PO, opdrachtnummer etc. 
 
Als er nog vragen zijn en/of specifieke factuurwensen heeft die nog niet bij ons bekend zijn, laat het ons weten”.
 
 
Bloemisterij De Drie Lelies
Oranjeplein 16
3297 CV Puttershoek
06-83558259

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.