Mooie fotoserie van een groots afscheidsconcert van de MP3 concerten in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Met een groots afscheidsconcert is er zaterdag 11 februari na 12,5 jaar een einde gekomen aan de MP3 concerten.De afkorting ‘MP3’ staat voor ‘Mensen Prijzen de 3-eenheid’. De doelstelling van MP3 is om jongeren, ongeacht hun leeftijd, op een laagdrempelige manier in contact te brengen met het evangelie van Jezus Christus.

In de loods van Zandhandel Hoeksche Waard op het Strijense industrieterrein was het een grandioos laatste optreden met de nodige oud-bandleden en heel veel bezoekers.
Ingetogen nummers werden afgewisseld met up tempo nummers en Bert Priem maakte tussendoor duidelijk wat al die tijd de beweegreden is geweest van de MP3 band.

Hieronder een mooie fotoserie van MRS. Uit Photography

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”108″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”imagedate” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren