Bezwaren verkeersbesluit herinrichting centrum Numansdorp ongegrond verklaard

0
296

Schermafbeelding 2014-06-06 om 10.44.55NUMANSDORP – Op 17 februari 2014 publiceerde de gemeente een verkeersbesluit met daarin verkeersmaatregelen voor de herinrichting van het centrum in Numansdorp. De gemeente ontving twee bezwaren op dit verkeersbesluit.

De bezwaren waren vooral gericht op het besluit om eenrichtingsverkeer in te stellen in de Voorstraat. Een van de bezwaren was ingediend namens circa 75 bewoners van de omliggende straten in het centrum.

De Commissie Bezwaarschriften nam deze bezwaren in behandeling en verstrekte onlangs haar advies aan het college. De Commissie verklaarde de bezwaren ongegrond en het college nam dit advies over. De werkzaamheden voor de herinrichting van de winkelstraat en het uitvoeren van de verkeersmaatregelen in de omliggende straten gaan ongewijzigd door. Als alles volgens planning blijft verlopen is de winkelstraat eind oktober geheel vernieuwd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.