Groep 8 Willibrordusschool Oud-Beijerland in stijl van school af

0
894
Groep 8 Willibrordus in stijl van school afOUD BEIJERLAND – Afgelopen vrijdag hebben de groep 8-ers van de Willibrordusschool in Oud-Beijerland alvast in stijl afscheid genomen van de basisschoolperiode.

Om 18.00 uur stond een Amerikaanse schoolbus voor de school om de kinderen geheel in gala outfit, de dames in de make-up en de heren met een strakke coupe, op te halen en na een toeristische route op de feestlocatie af te zetten. Hier stond de paparazzi hen al op te wachten om ze op de gevoelige plaat vast te leggen. Na het officiƫle gedeelte van de rode loper en champagne voerde DJ Floris de volume van de muziek op en kon het feest in volle hevigheid losbarsten.

Komende week staat de groep zelf nog op de planken om hun musical op te voeren, waar ze de afgelopen weken hard voor hebben geoefend. Om ten slotte hun jaar definitief af te sluiten met een spetterend kamp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.