Trendy Summer bij Speeltuinvereniging Speelvlucht in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

10489812_554788481298069_4976986440764334708_nOUD-BEIJERLAND – Zaterdag 12 juli is het ‘Trendy Summer’ bij Speeltuinvereniging “Speelvlucht”

In samenwerking met de Creatieve Doe Club worden er aanstaande zaterdag 12 juli leuke activiteiten georganiseerd gericht op mode, glitter en stoere creaties onder het thema ‘Trendy Summer’.Niet alleen leuk voor de allerkleinsten, maar zeker ook voor de grote(re) meisjes en jongens (tm 12 jaar)!

Speeltuinvereniging ”Speelvlucht”, al ruim 50 jaar een begrip in Oud-Beijerland, kampt in steeds grotere mate met een tekort aan vrijwilligers. Hierdoor komt de nadruk te liggen op het ‘simpelweg’ kunnen openen van de speeltuin en raakt het organiseren van leuke activiteiten helaas steeds meer op de achtergrond.Om te kijken of er toch meer activiteiten geboden kunnen worden hebben de Speeltuinvereniging en de Creatieve Doe Club (ontstaan uit het Speelkasteel en Atelier BeBack) hun krachten gebundeld.

Vooralsnog zijn er 2 try-outs gepland, waarbij gekeken worden of en in welke vorm verdere samenwerking kan plaatsvinden. Zaterdag 12 juli is het thema ‘Trendy Summer’ en zaterdag 26 juli is het thema ‘Aloha Vakantie’.

Beide dagen zal de speeltuin gewoon gratis toegankelijk zijn van 13:30 tot 17:00 uur.  Leden kunnen voor € 2,00 en niet-leden voor € 5,00 deelnemen aan de activiteiten.Uiteraard kan men ook ter plekke lid worden.

Meer informatie met betrekking tot deze activiteiten kunt u vinden op de  Facebook van Speeltuinvereniging Speelvlucht.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.