Stem op Wim Jonas uit Oud-Beijerland als leukste buurman van Nederland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

wimOUD-BEIJERLAND – Trouw neemt hij jouw stoep altijd mee als hij zijn voortuin aan het vegen is. Vraag je om een kopje suiker, dan krijg je standaard het hele pak. En bovenal: hij is leuk, lief en staat dag en nacht voor je klaar. Kortom: hij is de leukste buurman van Nederland. Buuf Annemarie Elfring vindt dat haar buurman Wim Jonas helemaal in dat plaatje past. Waarom? Dat lees je hier!

Annemarie: Wim is de beste buurman die ik mij kan indenken. Hij is thuiscateraar van beroep en ik krijg vaak de ‘proefexemplaren’ om te testen. Daarnaast zorgt hij voor mijn kat als ik met vakantie ben. Hij zet de vuilnisbakken voor mij op straat als ik het weer eens vergeet. Hij is mijn denktank, praatpaal, schouder om op uit te huilen. Kortom, hij IS er gewoon voor mij. Een kanjer!

Wim is bij de Telegraaf genomineerd en momenteel heeft hij al meer dan 300 stemmen. Uiteraard wil Annemarie dat hij wint dus daarom ook de oproep om hier onder te stemmen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren