Naturalisaties in Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

10538437_734243376637587_7978699246536247983_nMAASDAM – Op dinsdag 5 augustus vond er een naturalisatieceremonie plaats in de raadzaal in het gemeentehuis in Maasdam. Vijf kinderen en de vader van familie Hassan uit Puttershoek en mevrouw Dumee uit Puttershoek kregen de Nederlandse nationaliteit.

Familie Hassan (vader met 5 kinderen):
De heer Hassan is in 1972 geboren in Afgooye, Somalië. Hij is in 2008 alleen in Nederland komen wonen. Een jaar later zijn vijf kinderen (Zaynab, Yasmin, Faisa, Ahmed en Ayaan), die vandaag genaturaliseerd zijn, samen met de moeder ook in Nederland gevestigd. Het gehele gezin is in juni 2010 herenigd in gemeente Binnenmaas.

Mevrouw Dumee:
Ramona Dumee is in 1983 geboren in Oradea, Roemenië. Zij is begin 2008 vanuit Italië naar Nederland gekomen. In 2011 is zij in Binnenmaas (Puttershoek) komen wonen.

Burgemeester A.J. Borgdorff reikte de ‘nieuwe Nederlanders’ de officiële papieren uit voor het Nederlanderschap. Deze papieren zijn nodig voor het aanvragen van een paspoort. Tijdens de bijeenkomst sprak de burgemeester de aanwezigen toe, waarna ze namens het gemeentebestuur van Binnenmaas een bos bloemen en presentjes ontvingen.

Meer foto’s staan op de Facebook pagina van de Gemeente Binnenmaas


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren