Schrijver Johan Verweij praat over Homoseksualiteit & geloof bij Omroep Hoeksche Waard

0
622
08f38e5PUTTERSHOEK – Homoseksualiteit & geloof zijn niet voor iedereen even makkelijk te combineren. Dat weet ook schrijver Johan Verweij die a.s. vrijdagavond te gast is bij Radio Hoeksche Waard.

Johan Verweij is naast tekstschrijver werkzaam als life coach. Hij houdt zich specifiek bezig met het onderwerp homoseksualiteit & religie. Vrijdag 11 juli is Johan te gast bij Alexander Noordijk van het programma Hoeksche Waard Live. Hierin vertelt hij zijn eigen ervaringen en welke worstelingen hij heeft doorgemaakt als homoseksueel en als christen.

Op dit moment wil Johan zijn eigen ervaring graag inzetten om christelijke homo’s tot steun te zijn en hen handvatten aan te reiken om zowel hun homo-zijn als religie een plaats te geven in hun leven.U kunt tijdens dit programma reageren via [email protected] of telefonisch 078-6762002 (19:00 – 21:00).

Dit programma wordt live uitgezonden tussen 19:00 – 21:00 uur en is te beluisteren via de radio op 96.0 FM en via de live stream www.omroephw.nl

Check ook even onze website: www.hoekschewaardlive.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.