Foto’s, keramiek  en theater in De Opkamer in Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MAASDAM -De onlangs geopende expositie in Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam met foto’s van architectuurfotograaf Stijn Brakkee uit Rotterdam met de Hoeksche Waard als thema en de speelse en humoristische keramiekbeelden van Bea Riksen uit Spijkenisse is zondag 1 februari te bezoeken van 12 – 14 uur.

jessicavannoordjoopvisser
Jessica van Noord en Joop Visser

Van 15-17 uur is er in het huiskamertheater Opkamerbreed een programma met voor de sta-pauze  een vraaggesprek met beide kunstenaars, gedichten van en door Ingrid van den Oord, een monoloog door Lenie Molendijk van Theatercollectief Hoeksche Waard,en het verhaal in het dialect van een Drentse veenarbeider door Eelse Bies. Na de sta-pauze is er een optreden van Joop Visser(voorheen Jaap Fischer) en Jessica van Noord.

Entree: € 12,50.

Voor verdere informatie zie www. galeriedeopkamer.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren