Rommel gezocht voor rommelmarkt in Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

RommelmarktkraamHEINENOORDOp rommelmarkten – of noem het vlooienmarkten – verkopen mensen over het algemeen spullen die al jaren op zolder, schuur, kelder, of rommelkamer liggen. Deze spullen zijn voor de één rommel, maar voor een ander van grote waarde. Welzijn Hoeksche Waard organiseert in samenwerking met haar vrijwilligers en jeugd uit Heinenoord een rommelmarkt op zaterdag 21 juni rondom het nieuwe multifunctionele centrum Joeno (Tienvoet 1) in Heinenoord. De verdiensten van de vlooienmarkt hebben er in het verleden voor gezorgd dat er extra faciliteiten voor de jeugd mogelijk zijn gemaakt.

Liggen spullen bij u in de weg? Wij kunnen ze goed gebruiken! De enige voorwaarde is dat de spullen in een verhuisdoos/kartonnen doos passen. Dus schroom niet en laat het ons weten via [email protected]. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom op 21 juni van 8.00 tot 14.00 uur!

Kijk voor meer informatie op www.jongbinnenmaas.nl of neem contact op via 078-6766327.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren