Thermen Binnen den Maas in ‘s-Gravendeel sluit voorlopig de deuren

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

thermenbinnendemaas‘s-GravendeelDe deuren van Thermen Binnen den Maas gaan vanaf dinsdag 5 mei dicht. Reden hiervoor is tegenvallende inkomsten en bezoekersaantallen. Aldus eigenaar Patrick Naaktgeboren. 

Horecavergunning

De bezoekersaantallen en inkomsten zijn drastisch gedaald nadat de gemeente Binnenmaas opdracht had gegeven om de horeca activiteiten te staken vanwege het ontbreken van een horeca vergunning. De Horecavergunning is niet afgegeven door de gemeente Binnenmaas vanwege een negatief advies van Integriteitsbureau Bibob vanwege vermoedelijke witwaspraktijken van de eigenaar van het pand en tevens vader van Patrick de heer F. Naaktgeboren.

Bodemprocedure

Op 8 juni is de bodemprocedure die aangespannen is tegen de gemeente Binnenmaas over het niet verlenen van de horecavergunning. De uitspraak is vermoedelijk half augustus. Tot die tijd blijft de Thermen dicht en staan de 70 werknemers van de Thermen Binnen den Maas op straat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren