Kunst van productie afval van duurzame Afvalbakken

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
#Kunst van productie afval. - Foto Arjon Groeneweg

HOEKSCHE WAARD – Productieafval van Afvalbox uit Maasdam  wordt deels weer gerecycled en het andere deel krijgt sinds kort een bestemming als kunstwerk.

Beeldend kunstenaar Jaap Reedijk uit Sommelsdijk gebruikt de ronde en rechthoekige vormen welke vrijkomen bij het maken van de inwerp openingen in de afvalbakken om ware kunstwerken van te maken. Daarnaast gebruikt hij ze tijdens zijn creatieve workshops met o.a. gehandicapten. Zo krijgt afval weer een nieuwe bestemming en een stukje maatschappelijke waarde.

Kartonnen afvalbak van Afvalbox: de eerste stap naar circulair ondernemen. 

Duurzaam zijn is tegenwoordig een absolute voorwaarde voor een beter milieu. Afvalbox is dé koploper in duurzame facilitaire oplossingen, als het gaat om afvalscheiding. Afvalbox helpt bedrijven, instellingen en scholen om op een eenvoudige manier hun duurzaamheidsdoelstelling te realiseren door afvalbakken, welke zijn gemaakt van een natuurproduct en ook nog eens 100% recyclebaar zijn in een nieuwe groene markt te zetten. Met Afvalbox werkt u aan een duurzame toekomst.

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie bestellen? bezoek www.afvalbox.net


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren