Mevrouw Berkman-de Geus uit ‘s-Gravendeel 100 jaar

0
1037

‘s-Gravendeel -Mevrouw Berkman-de Geus uit ’s-Gravendeel viert vandaag haar 100e verjaardag. In verband met de maatregelen rondom corona kan de burgemeester haar helaas niet persoonlijk komen feliciteren, maar mevrouw krijgt een mooie bos bloemen thuisgestuurd. Van harte gefeliciteerd!

Mevrouw Adriaantje Berkman-de Geus werd in 1920 geboren in ’s-Gravendeel. Voor haar huwelijk werkte zij bij haar vader in de schroothandel. Na haar trouwen woonde zij 60 jaar in de Mookhoek. Haar man werkte in de agrarische sector. Mevrouw zorgde voor het huishouden, samen kregen ze 9 kinderen. Daarnaast deed ze veel aan kerkenwerk. Samen met haar man nam zij jarenlang het kosterschap op zich. Mevrouw heeft nu 21 kleinkinderen en 23 achterkleinkinderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.