Stemmen op speeltuinontwerpen van Puttershoek en ’s-Gravendeel.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Ter illustratie

speeltoestellenMAASDAM – Op woensdag 11 mei kunnen inwoners van Binnenmaas tijdens een inloopmiddag in het gemeentehuis hun stem uitbrengen op hun favoriete speeltuinontwerp voor speelplaatsen in Puttershoek en ’s-Gravendeel. Eind februari konden inwoners en kinderen hun ideeën en ontwerpen aanleveren voor de invulling van de speeltuin aan de Magnoliastraat in Puttershoek en de nieuw aan te leggen speeltuin aan de Bevershoekstraat in ’s-Gravendeel. Een aantal leveranciers is hiermee aan de slag gegaan om een ontwerp te maken.

In de hal van het gemeentehuis in Maasdam worden alle ontwerpen voor de twee speelplaatsen getoond. Inwoners, waaronder natuurlijk ook de kinderen zelf, kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp. Onder de die middag uitgebrachte stemmen wordt een cadeaubon ter waarde van € 25 verloot. De inloopmiddag vindt plaats in het gemeentehuis, Sportlaan 22 in Maasdam en duurt van 13.30 tot 15.00 uur.

Vanaf 11 mei is het ook mogelijk om de ontwerpen te bekijken op www.binnenmaas.nl en digitaal een stem uit te brengen. Digitaal stemmen is mogelijk tot donderdag 12 mei 10.00 uur. Daarna worden alle stemmen geteld en zal opdracht worden gegeven aan de leverancier van het winnende ontwerp om de speeltuin te vernieuwen c.q. aan te leggen. De verwachting is dat beide vernieuwde speeltuinen eind juli door de kinderen in gebruik kunnen worden genomen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.