Quartelrock bandavond in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Quart_6-02_4Mijnsheerenland – Onder de naam Quartel organiseert Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met jongeren uit Binnenmaas elk kwartaal een bandavond in jongerencentrum Question in Mijnsheerenland – Laan van Westmolen 119..

Quartel is, zoals de naam doet vermoeden, een kwartaallijkse bandavond waar drie bands uit de Hoeksche Waard en omgeving een optreden geven. De bedoeling van deze avond is om lokaal talent de kans te geven. Dat kunnen beginnende bands zijn die voor het eerst optreden, of ervaren rotten die weten hoe het is om een zaal op z’n kop te zetten. Het programma van 6 september is definitief, Bounds of Modesty, The Heart Monitors en Hessa betreden het podium.

Quartelrock: zaterdag 6 september in jongerencentrum Question Laan van Westmolen 119 in Mijnsheerenland. Start 21.00 uur, entrée 2, – euro. Quartel wordt georganiseerd voor en door jongeren onder begeleiding van Welzijn Hoeksche Waard. Vragen of aanmeldingen? Neem contact op met de Welzijn Hoeksche Waard via 0887308960, mail [email protected] of check www.jongbinnenmaas.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.