Selectie FC Binnenmaas start voorbereiding seizoen 2016-2017

393

AAVE_8367MAASDAM – De selectie van FC Binnenmaas is zaterdag 30 juli gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen. Het 1e elftal komt voor het 2e seizoen uit in de 2e klasse, waarin ze ingedeeld zijn met o.a. NSVV, Piershil en Strijen. De selectie zo’n 30 spelers, werkte een eerste ochtend training af onder leiding van de trainers Leo Dekker, Henk Stok en Martin Remmers.

Komende week wachten weer 3 trainingsavonden. Zaterdag 6 augustus staat de eerste oefenwedstrijd op het programma tegen 1e klasser SHO uit Oud-Beijerland. aanvang: 14.30 uur. Een mooie tegenstander waartegen, met name de nieuwe spelers, zich kunnen laten zien waarom zij voor FC Binnenmaas gaan spelen.
Overige oefenwedstrijden:
  • 9 aug.  FC Binnenmaas – MVV ’27, aanvang 20.00 uur;
  • 13 aug. FC Binnenmaas – Spartaan ’20, aanvang 14.30 uur,
  • 16 aug. Den Bommel – FC Binnenmaas, aanvang 20.00 uur.
  • Zaterdag 20 aug. start 1e bekerronde.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.