Tabletcafés Tips & trucs uitwisselen over de iPad of andere Tablets

0
116

extern-groot-tabletcafeHoeksche Waard – In november organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard driemaal een tabletcafé. Vrijdag 7 november is het Tabletcafé open in de Bibliotheek Oud-Beijerland, maandag 17 november in de Bibliotheek Puttershoek en maandag 24 november in de Bibliotheek ‘s-Gravendeel. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis willen uitwisselen over het gebruik van de iPad of andere Tablets zijn welkom.

De beste tips & trucs delen met anderen en zelf ook weer wat wijzer worden. De mogelijkheden van de iPad of andere Tablet ontdekken, nieuwe apps verkennen. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen.

Het accent van het Tabletcafé ligt op uitwisseling van tablet ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, dropbox installeren, de mooiste gratis en/of handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen. Trends volgen op het gebied van digitale vernieuwing: op de hoogte blijven van de mogelijkheden van de nieuwste apps, die met ongekende snelheid en creativiteit uitbreiden. De bibliotheek nodigt iedereen uit om gezellig met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft.

  • Datum:  
  • 7 november in Oud-Beijerland
  • 17 november in Puttershoek
  • 24 november in ‘s-Gravendeel
  • Tijd: 18.30 – 20.00 uur
  • Kosten:  gratis

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.