Start voorbereidingen bouw Rembrandt en informatieavond

131

logoOUD-BEIJERLAND – In oktober 2013 heeft de gemeenteraad van Oud-Beijerland het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de Rembrandt vastgesteld. Een aantal omwonenden van de toekomstige Rembrandt is tegen deze vaststelling in beroep gegaan bij de Raad van State. Hoewel de uitspraak van de Raad van State nog niet bekend is, begint bouwbedrijf Van Mierlo in opdracht van HW Wonen eind november met de voorbereidende werkzaamheden voor de start van de bouw van de Rembrandt. Op donderdag 13 en vrijdag 14 november ontvangen omwonenden een brief met hierover meer informatie. De brief is te downloaden onderaan deze pagina.

Wandelpad
In de zomer van 2014 is het wandelpad achter de Egmontshof tijdelijk weer opengesteld in afwachting van de start van de bouw. Nu de voorbereidende werkzaamheden gaan starten en de definitieve bouwplaats wordt ingericht, sluit de gemeente het opengestelde wandelpad in verband met de veiligheid weer volledig af voor de omgeving. Het wandelpad blijft afgesloten tot de nieuwbouw van woonzorgcomplex de Rembrandt is voltooid.

Informatieavond
Op dinsdag 18 november is er een informatieavond over de start van de bouw van de Rembrandt. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Onderwerpen die aan bod komen, zijn planning, werkzaamheden, inrichting van de bouwplaats en het parkeren tijdens de bouw. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen. De avond start om 20.00 uur en vindt plaats in de Egmontshof, Frans Halsstraat 1. Aanmelden is niet nodig.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.