Nog één week te gaan

0
642

debommel-nog1weekSTRIJEN – Over één week is het zover. Donderdag 27 november om 18:30 uur zal in Strijen het nieuwe filiaal van De Bommel Meubelen worden geopend.

Momenteel zijn het  interieurbouwteam en de stylistes van de Bommel keihard aan het werk om de winkel volgende week tiptop in orde te hebben voor de grote opening. De Bommel maakt er voor de klant een echte beleving van. Zo staat er op de eerste etage een heus vliegtuig waar stoelen op  gepresenteerd worden. “Het is zo ongelofelijk gaaf om te zien dat de plannen die eerst op papier stonden nu tot leven komen.” Aldus Robert de Hoop, één van de directeuren die de interieurbouw coördineert.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.