Tabletcafés in de Bibliotheken van de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

extern-groot-tabletcafeHoeksche Waard – In december organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard driemaal een tabletcafé. Woensdagochtend 3 december is het Tabletcafé open in de Bibliotheek Numansdorp, vrijdagavond 12 december in de Bibliotheek Oud-Beijerland en maandagavond 15 december in de Bibliotheek Mijnsheerenland. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis willen uitwisselen over het gebruik van de iPad of andere Tablets zijn welkom.

De beste tips & trucs delen met anderen en zelf ook weer wat wijzer worden. De mogelijkheden van de iPad of andere Tablet ontdekken, nieuwe apps verkennen. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen.

Het accent van het Tabletcafé ligt op uitwisseling van tablet ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, dropbox installeren, de mooiste gratis en/of handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen. Trends volgen op het gebied van digitale vernieuwing: op de hoogte blijven van de mogelijkheden van de nieuwste apps, die met ongekende snelheid en creativiteit uitbreiden. De bibliotheek nodigt iedereen uit om gezellig met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft.

Datum en tijd:     

  • 3 december in Numansdorp 9:30 – 11:00 uur
  • 12 december in Oud-Beijerland 18:30 – 20:00 uur
  • 15 december in Mijnsheerenland 18:30 – 20:00 uur

Kosten:  gratis


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.