Getuigen autoinbraken aan de Bovenkruier en aan de Paltrok Puttershoek gezocht

0
416

politie-logoPUTTERSHOEK – Vannacht werd er in twee personenauto’s in Puttershoek ingebroken. Aan de Bovenkruier en aan de Paltrok. De buit betrof bij beide Volkswagens navigatie/audio en zonnebril. De inbraken zijn gebeurd tussen donderdag 20 november 19.30 uur en vrijdag 21 november 10.00 uur

Opvallend is dat er door de buurtpreventie van Puttershoek omstreeks 04.00 uur vannacht werd gemeld dat er 2 mannen op een fiets waren gezien die vervolgens zijn vertrokken in een blauwe VW Touareq, kenteken onbekend.

Naar dit voertuig is door de Politie gezocht maar niet aangetroffen. Heeft u over dit voertuig info of mogelijk andere aanwijzingen, neem dan contact met ons op via 0900 Р8844.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.