Nieuwjaarsfeest de Afterparty voor alle inwoners van de gemeente Binnenmaas.

0
292

PUTTERSHOEK – Er wordt dit jaar wederom een nieuwjaarsfeest voor alle inwoners van de gemeente Binnenmaas georganiseerd. In de nacht van woensdag 31 december op donderdag 1 januari 2015 vindt inAlcazar Events een feestelijk nieuwjaarsfeest plaats.

Om 00.30 uur knallen de kurken. Dit gebeurt allemaal op de beats van lokale dj’s: Dj Dennis en DJ Sir Vivor.

Bekijk voor meer informatie onderstaande poster:

10474270_792755247451389_4177002442058469526_n

 

Nieuwjaarsfeest Jongerencentrum Orion in ‘s Gravendeel

Op verzoek van de gemeente Binnenmaas wordt dit jaar ook een nieuwjaarsfeest in JC Orion in ‘s-Gravendeel georganiseerd. In de nacht van woensdag 31 december op donderdag 1 januari 2015 vindt in het jongerencentrum een feestelijk nieuwjaarsfeest plaats.

Om 00.30 uur knallen de kurken. Dit gebeurt allemaal op de beats van lokale dj’s: Dj S!RENE, Feest-DJ Des en DJ Beta Section.

Op het gehele evenemententerrein zal geen vuurwerk mogen worden ontstoken in verband met de veiligheid van alle bezoekers. Ook eigen drank en etenswaren mogen niet worden meegenomen op het terrein. Bij de entrée zal hierop worden gecontroleerd door ons beveiligingspersoneel.

Vrijwilligers staan achter de bar klaar om iedereen van een drankje te voorzien. Muntjes zijn voor € 2,- euro per stuk te koop aan de kassa in JC Orion. Aan de lege maag is ook gedacht want er zullen de hele avond hapjes worden gedeeld.

Al met al een avond om nu alvast in je agenda te noteren. Zet jezelf aanwezig op www.facebook.nl/jongbinnenmaas! Het nieuwjaarsfeest begint om 00.30 uur en rond de klok van 3.30 uur zullen de laatste noten uit de speakers klinken. De toegang is gratis. Het Nieuwjaarsfeest Orion wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Binnenmaas en Welzijn Hoeksche Waard. Voor vragen neem contact op met Welzijn Hoeksche Waard via 088-7308960 of [email protected]

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.