Nieuwjaarsconcert NLS ’s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

’s-GravendeelZaterdagavond 3 januari 2015 zal het Fanfareorkest van muziekvereniging Na Lang Streven uit ’s-Gravendeel traditiegetrouw haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert houden. In Partycentrum Concordia zal het Fanfareorkest, onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers, optreden met het Jeugdorkest ‘New taLentS’ en de blokfluitgroep.

Na het jubileumjaar 2014, waarin NLS haar 80 jarig bestaan vierde, gaat de vereniging in 2015 weer met nieuw elan verder met haar muzikale activiteiten, waarvan dit nieuwjaarsconcert het eerste optreden is. Er zal voor het publiek in een gezellige en informele sfeer een toegankelijk en gevarieerd programma worden gebracht door het orkest, jeugdorkest en blokfluitgroep.

Het concert is in Partycentrum Concordia, aan de dr. Bosserstraat in ’s-Gravendeel, het begint om 19:30 uur, de zaal is vanaf 19:00 uur open. Het concert is gratis toegankelijk.

IMG_3158.JPG


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren