Gratis lezing over Kinderen en leren in Oud Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

imageOud-beijerlandWoensdagavond 21 januari a.s. wordt er een informatieve avond georganiseerd voor ouders op basisschool De Tandem aan het weegpad in Oud Beijerland. 4 keer per jaar verzorgd de school deze openbare OuderOntMoetingsAvonden (OOMA) met telkens een ander onderwerp dat voor ouders interessant is. Dit keer dus over het leren leren van kinderen. Een vaardigheid die steeds belangrijker lijkt te worden in de schoolloopbaan van kinderen en waar ze wel een steuntje in de rug bij kunnen gebruiken.

Jonge kinderen leren automatisch. Maar wanneer het kind ouder wordt, verdwijnt de nieuwsgierigheid en de natuurlijke leergierigheid. Het leren wordt een opdracht en gaat minder vanzelfsprekend.

Wilt u de strubbelingen van uw zoon of dochter met het leren beter begrijpen en ideeën aangereikt krijgen hoe u als ouder kan helpen? Kom dan naar de OOMA bijeenkomst op woensdagavond 21 januari. Op deze avond laat opvoeddeskundige Marijke Teeuwissen zien en ervaren wat kinderen nodig hebben om te kunnen leren.
De avond begint om 20.00 uur, koffie is er vanaf 19:30 uur.

Dankzij medewerking van de gemeente zijn de avonden gratis en bedoeld voor alle ouders met kinderen in alle leeftijden op de basisschool. Dus ook als uw kind niet op De Tandem zit.

Meer info en aanmelding voor deze avond op www.tandem-oudbeijerland.nl of via email: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.