Officiële start fase 2 Nieuw Rustburg in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

IMG_7481OUD-BEIJERLAND –  In het bijzijn van toekomstige bewoners en betrokken partijen plaatste wethouder Piet van Leenen woensdagmiddag 6 april de eerste steen van één van de woningen van fase 2 van het plan Nieuw Rustburg.

De achttien eengezinswoningen die nu in aanbouw zijn, worden gerealiseerd in vier blokken in een ruime setting met optimale privacy voor de bewoners. Veel van de aanwezige toekomstige bewoners hebben hun buren en wijkgenoten tijdens deze feestelijke middag voor de eerste keer ontmoet. Een bijzonder moment dus!

Nieuw Rustburg

Nieuw Rustburg is een project van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. De nieuwe wijk ligt aan de rand van Oud-Beijerland tussen de Zinkweg en Spuidijk. Het historische centrum en het recreatiegebied het Spui bevinden zich op loopafstand. Het nieuwbouwproject bestaat in totaal uit negentien appartementen, vier dijkwoningen en achttien eengezinswoningen. Het ontwerp van het gebouw komt van Maat Architecten uit Rotterdam en sluit fraai aan op dat van de naastgelegen dijk- en eengezinswoningen en eveneens op de bestaande bebouwing. Het appartementengebouw en de dijkwoningen zijn in september 2015 opgeleverd en inmiddels bewoond. De realisatie is in handen van Stebru.

Naar verwachting worden de woningen in het laatste kwartaal van 2016 opgeleverd. Meer informatie over het actuele woningaanbod en het project is te vinden op de website van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren