Numafa en Van Rennes bundelen krachten

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Van-Rennes_logo-RGB-HNREGIO – In de afgelopen jaren hebben Numafa Cleaning & Automation B.V. en Van Rennes Industrial Automation B.V. in diverse nationale -en internationale projecten succesvol samengewerkt.

Numafa Cleaning & Automation is de wereldwijde marktleider op het gebied van industriële reinigings- en handlingsystemen. Numafa ontwikkelt, fabriceert en numafaverkoopt machines voor zowel de food als de non-food industrieën en verleent daarnaast de volledige service. Tevens produceren wij ook systemen voor (de)pallettiseren, (ont)stapelen, in- en uitvouwen, opslag en transport.

Van Rennes Industrial Automation is gespecialiseerd in het in eigen beheer en in multidisciplinair verband realiseren van complete elektrotechnische en werktuigkundige installaties alsmede het automatiseren van productieprocessen.

De directie van beide bedrijven hebben besloten om dit samenwerkingsverband te intensiveren en vanaf 1 januari 2015 te gaan opereren onder de naam Worldwide Cleaning & Automation Group, WCA Group.

“De twee bedrijven beschikken over een stevige marktpositie en delen dezelfde waarden, waardoor wij elkaar kunnen aanvullen”, zegt directeur Hans Andeweg (Numafa). “Hierdoor ontstaat een nieuw en krachtig bedrijf dat klanten ondersteunt bij het realiseren van betrouwbare, efficiënte en duurzame productieprocessen. “

“De WCA Group ontzorgt haar klanten, vervolgt Ton Bervoets (directeur van Van Rennes), en biedt haar klanten nu het gehele proces van initiëringfase met advies, ontwerp en engineering tot realisatie met projectmanagement en nazorg, onderhoud en inspecties. Voor onze klanten betekent dit dat er slechts één aanspreekpunt is voor het gehele traject. “


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.