Nieuwe contactgegevens particuliere beveiliging Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

beveiligingV_zwOUD-BEIJERLAND – Al een aantal jaren zet de gemeente Oud-Beijerland particuliere beveiliging in op de vrij- en zaterdagavond. De beveiliging is voornamelijk gericht op het voorkomen en tegengaan van de jongeren- en horecagerelateerde overlast. Het contract van EventSecurity is op op 31 december 2014 geeindigd.

Een ander bedrijf, Aegom, heeft de aanbesteding gewonnen. Zij zijn afgelopen weekend (9 en 10 januari) met de beveiligingswerkzaamheden gestart.

Wijziging contactgegevens

Voorheen konden inwoners, bij het ervaren van overlast, bellen naar het telefoonnummer van EventSecurity. Deze beveiligers waren te bereiken op hun eigen mobiele telefoonnummer. Omdat er nu een ander beveiligingsbedrijf aan de slag gaat, wijzigt ook het telefoonnummer.

Het telefoonnummer van Aegom is 06 14 25 26 01. De particuliere beveiliging wordt op vrijdagavond van 19.00 – 04.00 uur ingezet. Op zaterdagavond zijn zij actief van 20.00 tot 05.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren