Dorpswandeling door historisch Oud-Beijerland

0
353

Pand_HerschOUD-BEIJERLAND – Op zaterdag 13 februari a.s. nemen gidsen van Hoekschewaards Landschap u mee door historisch Oud-Beijerland. Vroeger tijden herleven, u hoort anekdotes uit het Oud-Beijerland  van weleer.  Bovendien krijgt u een rondleiding in de uit ca. 1560 stammende dorpskerk.

Wij zullen hier rond 12.00 uur zijn en drinken er een kopje thee, koffie of een glaasje fris en krijgen een kop erwtensoep om de kou uit de botten te verdrijven. Het kan immers nog pittig koud zijn in februari. Zorg dus voor warme kleding en makkelijke schoenen!

De excursie gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Bij slecht weer zorgen wij voor een alternatief programma. Els, Evelien en Marianne verwelkomen u graag om 10.00 uur bij de Open Hof aan de Willem van Vlietstraat. U kunt hier gratis parkeren. De wandeling duurt tot 12.30 uur en eindigt bij de dorpskerk. U kunt kiezen om daarna gezellig te winkelen in het dorp, iets te drinken of te lunchen in één van de vele gezellige restaurants, of mee terug te lopen naar het startpu

  • Datum    :     Zaterdag 13 februari 2015
  • Tijdstip    :    10.00 – 12.30 uur
  • Startpunt :    De Open Hof, Willem van Vlietstraat 2a, 3262 GM Oud-Beijerland
  • Kosten    :     HWL-leden: € 5,00 p.p., niet-leden: € 7,00 p.p., kinderen: € 4,50 p.p.(Incl. drank en erwtensoep in de dorpskerk)
  • Meer info en aanmelding    :  [email protected]
  • Graag aanmelden, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.