Dorpswandeling historisch Oud-Beijerland

0
395

briefkaart_OudBeijerlandOud-Beijerland – Op zaterdag 14 februari a.s. nemen gidsen van Hoekschewaards Landschap u mee door historisch Oud-Beijerland. Vroegere tijden herleven, u hoort anekdotes uit het Oud-Beijerland  van weleer en krijgt een rondleiding in de uit ca. 1560 stammende dorpskerk.

Halverwege de excursie drinken we een kopje koffie of thee bij Vino d’Amigo, het vroegere rondeel.
Het kan nog pittig koud zijn in februari, dus zorg voor warme kleding en makkelijke schoenen! De excursie gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Bij slecht weer zorgen wij voor een alternatief programma. Els, Evelien, Marjolijn en Marianne verwelkomen u graag om 10.00 uur bij de Open Hof aan de Willem van Vlietstraat. U kunt hier gratis parkeren.

De wandeling duurt tot 12.30 uur en eindigt in het centrum van het dorp. U kunt kiezen om daarna gezellig te winkelen in het dorp, iets te drinken of te lunchen in één van de vele gezellige restaurants, of mee terug te lopen naar het startpunt.

  • Datum    :       Zaterdag 14 februari 2015
  • Tijdstip    :       10.00 – 12.30 uur
  • Startpunt    :    De Open Hof, Willem van Vlietstraat 2a,3262 GM  Oud-Beijerland
  • Kosten    :       HWL-leden: € 4,50 p.p., niet-leden: € 5,50 p.p., kinderen: € 3,50 p.p. (incl. consumptie bij Vino d’Amigo)
  • Meer info    :    06-54396546

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.