Popkoor ’A lot of…’ Cromstrijen brengt Vuurwerk in Zuidplein Theather Rotterdam

0
559

ALO_VuurwerkROTTERDAM – Al eerder gaf Popkoor Cromstrijen een aantal keer grootste concerten in een tot concertpaleis omgetoverde sporthal, een bijzonder licht- en geluidspektakel. Dit keer kiezen ze voor de intimiteit van het theater en laten ze horen dat ze van alle markten thuis zijn.

Popkoor Cromstrijen maakt, samen met nog 2 andere popkoren, onderdeel uit van ‘A lot of…’. Ieder popkoor binnen de organisatie heeft zijn eigen sound zodat eigenheid en originaliteit gewaarborgd is. ‘A lot of…’ biedt muzikale activiteiten die toegankelijk zijn voor iedereen. Enthousiast, ego-loos, met ruimte voor zelfrespect en persoonlijke ontwikkeling. Wilt u meer informatie over deze organisatie of over de popkoren kijk dan op: www.alotof.nl

De initiatiefnemers van deze organisatie zijn Lianne Speelman en Gerard Treffers. Een dynamisch duo die hun passie voor muziek uiting gaven in het oprichten van ‘A lot of…’. Hun beider persoonlijke kwaliteiten en gedegen vakkennis worden ingezet om van deze organisatie een steeds enthousiast blijvend geheel te maken.

Popkoor ’A lot of…’ Cromstrijen brengt Vuurwerk!
Vuur brengt warmte, rust, bezinning – zoals een intiem luisterliedje rond een knappend kampvuur. Vuur is ook de passie, hitte en overslaande vonken van een knallende rockballad. Popkoor ‘A lot of…’ Cromstrijen brengt het u allemaal in ‘Vuurwerk’. Ruim 70 zangers en zangeressen met een gemeenschappelijke passie voor muziek en theater, met Gerard Treffers die al die mensen met aanstekelijk enthousiasme laat zingen én bevlogen instrumentalisten die de sterren van de hemel spelen.

Het popkoor wordt begeleidt door Jolanda Dam (piano) Arjan Kros (gitaar) Edward Vos (basgitaar) Inge Korbijn (drums). Allemaal live. Het precieze programma van deze avondvullende show houden we geheim. Tipje van de sluier: denk Adele, Aerosmith, denk Blaudzun, Beach Boys – of nee, denk liever nergens aan en laat u simpelweg verrassen. Luister, kijk en geniet van de onvoorspelbaarheid en de veelkleurigheid van ‘Vuurwerk’!

Kaarten zijn verkrijgbaar via theater Zuidplein: www.theaterzuidplein.nl of 010 20 30 203


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.