Opfriscursus rijvaardigheid oudere automobilisten uit gemeente Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

imageRijbewijsBINNENMAAS – Voor oudere automobilisten (65+) in gemeente Binnenmaas wordt op dinsdag 31 maart bij Sporthal De Tienvoet in Heinenoord een ‘opfriscursus rijvaardigheid’ georganiseerd. De opfriscursus is een initiatief van Veilig Verkeer Nederland (VVN), ANWB en BOVAG. In Binnenmaas is dit opgepakt door de plaatselijke afdelingen van VVN en Welzijn Hoeksche Waard.

Het programma

De opfriscursus omvat een drie uur durend programma in een ontspannen sfeer. Tijdens een rit (in uw eigen auto, onder begeleiding van een erkende rij-instructeur of CBR-examinator) krijgt u deskundig advies over uw rijstijl. Daarnaast krijgt u een theorieles waarin actuele verkeerssituaties en verkeersregels worden doorgenomen. U kunt ook een ogen-, gehoor- en reactietest doen.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich aanmelden bij Welzijn Hoeksche Waard via tel. 088 – 730 89 70 of via e-mail: [email protected]. Voor meer informatie kunt u ook op www.welzijnhoekschewaard.nl kijken.Kosten voor de opfriscursus zijn €15,-. Meedoen heeft op geen enkele manier gevolgen voor uw rijbewijs.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren