De VerhalenBieb altijd bij de hand

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

imageHoeksche WaardEr zijn van die momenten dat je even iets wil lezen, omdat je de trein hebt gemist, op de bus wacht, in een wachtkamer zit, of omdat je iets ontspannends wil lezen voor het slapengaan. Download dan de gloednieuwe VerhalenBieb uit de App Store of Google Play. Daar staan 20 verhalen voor je klaar in de categorieën humor, spanning, drama en biografie. En iedere maand komt er een verhaal bij.

De app is gratis voor leden én niet-leden van de bibliotheek. Als je de verhalen hebt gedownload staat het voor je klaar op je smartphone of tablet. Je hebt dan ook geen wifi nodig.

Lekker even ontspannen, wanneer je maar wilt. In een kwartier een mooi verhaal lezen. De VerhalenBieb biedt het gemak van de Bieb zonder dat je ernaar toe hoeft.

De bibliotheken bieden inmiddels een breed en gevarieerd aanbod apps: de VakantieBieb (e-books voor op vakantie), de LuisterBieb (luisteren naar je boek), de PoëzieBieb (poëzie) en de VerhalenBieb (korte verhalen); zo is er ‘voor elk wat wils’.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.