Hoeksche Waardse derby GOZ tegen Goudswaardse Boys gestaakt in 50e minuut door blessure scheidsrechter

1 Min Read
De wedstrijd haalde het einde niet vanwege blessure scheidsrechter Brouwer - Foto Sander Schilperoort

Mijnsheerenland – Afgelopen zaterdag heeft de Hoeksche Waardse oost-west derby tussen Mijnsheerenland en Goudswaard het einde niet gehaald. In de 50ste minuut moest de scheidsrechter van dienst  Cees Brouwer afhaken vanwege een kuitkwetsuur.

De partij begon veelbelovend, want na een zestal minuten stond er al 1-1 op het scorebord. Eerst opende Victor Boere namens GOZ de score, maar kort daarop voorkwam verdediger Rick in ’t Veld met de hand een veelbelovende Goudswaardse doelpoging waarna Jordy Fakkel vanaf elf meter succesvol mocht aanleggen: 1-1. Na een kwartier was Elroi Rietveld het eindstation van een snelle Mijnsheerenlandse aanval: 2-1. Nauwelijks twee minuten later had het zomaar 2-2 kunnen staan, maar Darwyn Pennock stuitte op GOZ-goalie Ryan Wemmers en Benjamin Eenkhoorn was vervolgens weinig gelukkig in de rebound. Vijf minuten voor rust breidde de thuisclub de voorsprong uit. Doelman Bryan Huijzers pareerde in eerste instantie nog een schot van Valentijn Verweij, maar moest het antwoord schuldig blijven op de inzet van Jelle Swier: 3-1.

Na de onderbreking was er tot het voornoemde incident weinig te melden, of het moet zijn dat Jacco Vink namens Goudswaardse Boys zijn lobje rakelings over het GOZ-doel zag verdwijnen.