Nieuwe Dierenambulance voor de Hoeksche Waard

616

20150304_132333HOEKSCHE WAARD – Op woensdag 4 maart kreeg Stichting Dierenambulance Hoeksche Waard een nieuwe dierenambulance overhandigd van Stichting Dierenlot.

De oude ambulance heeft 6 jaar dienst gedaan en met 464.000 km op de teller werd het tijd voor een nieuwe. Stichting Dierenlot is een groot fonds dat enorm heeft geholpen door een nieuwe ambulance in bruikleen te geven. Deze is volledig ingericht. Dit scheelt een hoop kosten voor Stichting Dierenambulance Hoeksche Waard. Zij mogen deze dierenambulance de komende jaren gebruiken.

11000550_445904308906642_8191424583217494214_n
De nieuwe en oude dierenambulance naast elkaar

In Arkel kon hij woensdagmiddag opgehaald worden en werd het contract ondertekend door Jan Krol, directeur van Stichting Dierenlot, en Gee Rooimans en Nicolette Rotteveel, bestuursleden van Stichting Dierenambulance Hoeksche waard. De dierenambulances van Dierenlot dragen allen het Nationaal Keurmerk Dierenambulance.

De medewerkers van de Dierenambulance Hoeksche Waard hebben de ambulance enthousiast ontvangen en zijn er dezelfde middag al mee gaan rijden. We wensen hen vele jaren plezier en veilige kilometers met deze nieuwe ambulance.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.