Klassiek op de Kreek op zaterdag 25 augustus aan de Kreek in ‘s-Gravendeel

0
524

‘s-Gravendeel – De Kreek in ‘s-Gravendeel zal op zaterdagavond 25 augustus het decor zijn voor “Klassiek op de Kreek”. “Orchest Vereeniging Dordrecht” sluit, onder de bezielende leiding van dirigent Dick Verhoef, deze avond vanaf 20:30 uur af met een zeer gevarieerd muzikaal programma.

Orchest Vereeniging Dordrecht

Op zo’n avond mogen de bekende werken van de componisten Verdi, Bizet en Tjaikowski uiteraard niet ontbreken. Daarnaast zullen o.a. Romance van Dmitri Shostakovich, het zeer bekende The Typewriter van Leroy Anderson en de Tune van de t.v-serie Hawaii Five O van Morton Stevens ten gehore gebracht worden.

Kortom De Kreek in ‘s-Gravendeel is deze avond het epicentrum voor de liefhebbers van Klassiek!

U kunt dit initiatief van Stichting Muzikaliteiten ‘s-Gravendeel financieel steunen door u in te schrijven als ”Vriend van Klassiek” en een bedrag naar keuze te doneren. Vrienden die € 25,00 of meer schenken zijn verzekerd van een zitplaats tijdens het optreden van het orkest


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.