Hardstyle Festival Sunglow maakt de Line-Up bekend

376
DJ Panic en Paul Elstak organiseren naast ?Sunglow ook vaak feesten in Alcazar Events - Foto Sunglow

HEINENOORD – Verdeeld over 3 stages op het Recreatieoord Binnenmaas zullen op 14 september zo’n 35 DJ’s hun opwachtingmaken. Met headliners als Sefa, Paul Elstak, Tha Playah, Mark With A K en DJ Rob & MC Joe biedt het festival een breed programma voor liefhebbers van de hardere stijlen.

Verwacht een uiteenlopende mix van Freestyle tot Rawstyle en van Hardcore tot Frenchcore. Elk area heeft zijn eigen genre waardoor er meer dan genoeg keus is voor de festivalgangers. Gabbers van het eerste uur kunnen hun hart ophalen in de Oldschool Gangsters tent, waar grondleggers van de hardcore als DJ Rob en Marc Acardipane plaats zullen nemen achter de draaitafels.

Naast bovengenoemde acts kunnen de bezoekers zich opmaken voor de hardste battles in een bijzondere formatie. Zo bestormen Sub Sonik & Ruthless en Tha Playah en Never Surrender samen het podium en gaan Panic & The Viper met elkaar de strijd aan. ‘The Godfather of Hardcore’ PaulElstak host de stage en ook Mark With A K, D-Fence en Sefa zullen hun opwachting maken.

Mainstage hosted by Paul Elstak presents I Love Beatz

Boogshe / D-Fence / Dr Phunk / Kit Hype / Mark With A K / MC Alee / Panic vs The Viper / Pat B Paul Elstak / Sefa / Sub Sonik vs Ruthless / Tha Playah vs Never Surrender / Vettriano

Oldschool Gangsters hosted by DJ Rob & MC Joe

Armand / Buzz Fuzz / Darkraver vs Gizmo / DJ Rob & MC Joe / Marc Acardipane / MC-B MC TMC / MD&A Live / Ricos / Rob V / Stanton / Yves

Hardstyle Classics

Balistic / Boozze Brothers / DJ Rob / Genius / Krumbler / MC Robs / Unknown Suspects

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.