Zelf werken met Excel: Workshop MS Excel 2013 in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

microsoft-excel-2010-08-535x535Oud-Beijerland – Excel is een voorbeeld van een programma waarmee je meer kunt dan je denkt. Speciaal voor starters is er een korte workshop over de basisprincipes van Excel 2013 in Bibliotheek Oud-Beijerland op donderdagochtend 2 april. Na deze sessie zijn de deelnemers helemaal klaargestoomd voor de juiste werkwijze.

Tijdens de workshop besteedt een ervaringsdeskundige aandacht aan de basisprincipes van Excel 2013 (werken met het lint, nieuwe werksheets aanmaken en verwijderen). Ook het werken met cellen en eigenschappen (uitlijning binnen de cel, cellen samenvoegen, commentaar aan een cel toevoegen) wordt besproken. En niet te vergeten het werken met data (waarden en/of formules, sorteren en filteren van data) en het rekenen binnen Excel.

De workshop is bedoeld voor mensen die niet of nauwelijks met Excel hebben gewerkt. Of voor mensen die de basis willen herhalen. Deelnemers kunnen hun eigen laptop met Microsoft Excel 2013 meenemen. Ook gebruikers van oudere versies zijn welkom. Een aantal handelingen kan dan afwijkend zijn, maar er is genoeg aansluiting om te kunnen aanschuiven bij deze workshop.

  • Datum: 2 april
  • Tijd: 10:00 – 11:30 uur
  • Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland, in de Lindenhoeve
  • Toegang: € 10,00 of € 7,50 met je Biebpas

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.