Hobbyfotograaf Ferry Krauweel stelt foto’s op hout beschikbaar aan Roparun Team 037 Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

SAMSUNG CSCOUD-BEIJERLAND – Hobbyfotograaf Ferry Krauweel heeft vorig jaar de mooiste foto van Strijen gemaakt. Daarmee heeft hij een prestigieuze prijs gewonnen. Het gaat om een foto van een zonsondergang met op de voorgrond de oude watertoren van Strijen. Ferry stelt dit werk, en nog een winnende foto van hem van een andere wedstrijd op hout, geheel belangeloos beschikbaar aan Roparun Team 037 Oud-Beijerland.

Dit team gaat deze fotos op hout tegen opbod verkopen en de opbrengst gaat geheel naar de stichting Roparun. Ferry is een fotograaf die nieuws- en natuurfoto’s van onder andere de Hoekse Waard maakt. Op zijn internetsite, www.krauweel.eu, staan zeer mooie foto’s die wij van hem mogen verkopen. Deze foto’s worden dan afgedrukt door Qphoto op canvas, zijn 40 x 70 cm groot en kosten dan 50 euro per stuk. Team 037 Oud-Beijerland is heel erg blij met de samenwerking tussen Ferry Krauweel en Qphoto uit Maasdam. Een aantal werken op canvas van Ferry zijn ook te zien bij de wijnproeverijen van Gastrovino de Hoogheerlijkheid in Oud-Beijerland die gehouden worden op 15, 16, 22 en 23 april. Ook daar kan eventueel een bod worden gedaan op de foto’s op hout.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel het avontuur voor het leven genoemd. Dus door deze werken te kopen steun je Stichting de Roparun. Een mooie actie van Ferry Krauweel, Qphoto Maasdam, Gastrovino de Hoogheerlijkheid en Team 037 Oud-Beijerland.

Nu al foto’s bestellen? Neem contact met ons op via onze site: www.teamoud-beijerland.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren