Officiële opening Praathuis in Oud-Beijerland

0
1286

IMG_7996OUD-BEIJERLAND – Sinds woensdag 1 juni 2016 beschikt Oud-Beijerland over een heus ‘Praathuis’…met dank aan Alerimus, HW Wonen en gemeente Oud-Beijerland.

Na een wedstrijdje ‘wie gooit de pannenkoek het hoogst en – niet minder belangrijk – wie vangt ‘m daarna ook weer op’, namen burgemeester Klaas Tigelaar en Trix van Os (directeur bestuurder van Alerimus) om 11.15 uur de feestelijke officiële opening voor hun rekening. Onder grote belangstelling knipten zij een lint door, waarna alle aanwezigen toegang hadden tot en welkom waren in het Praathuis.

Het Praathuis (Molenaar 24 in Zoomwijck) is bedoeld als huiskamer voor de wijk, waar jong en oud welkom zijn. Om dit ‘jong en oud’ extra te benadrukken, waren niet alleen deelnemers aan dagverzorging Dagwaard aanwezig, maar ook de kinderen (met een aantal ouders) van groep 3 van obs De Tandem. Na afloop was er gelegenheid om pannenkoeken, die ter plekke werden gebakken, te eten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.