Informatieavond Startcoach voor jonge ondernemers in de Hoeksche Waard

138

StartCoach-mei-2015-750STRIJEN – Op dinsdag 19 mei organiseert Startcoach een informatieavond  in het gemeentehuis in Strijen. Startcoach is een project voor startende ondernemers en ondernemers met een jong bedrijf. Ervaren ondernemers en managers treden op als mentor voor ondernemers die hun eerste stappen zetten in ondernemersland. De mentor geeft vrijblijvende adviezen over marketing, financiën, management en andere vraagstukken. Hij informeert de nieuwkomer ook over kansen, valkuilen, opstartproblemen en marktontwikkelingen. Daarnaast ontsluit de mentor zijn netwerk, waardoor de onervaren ondernemer op een natuurlijke manier de kans krijgt nieuwe contacten te leggen. De starter moet het uiteindelijk zelf doen, maar met de mentor als sparringpartner en klankbord is de kans een stuk groter dat de juiste keuzes worden gemaakt vele ondernemers hebben al gebruik gemaakt van een startcoach mentor.

Coaching voor succes

De praktijk wijst uit dat mentoren van grote invloed zijn op het succes van startende ondernemers. In de Hoeksche Waard wordt dan ook door vele partijen ingezet op ondersteuning. Het coachen van ondernemers levert uiteindelijk een bijdrage aan een stevig en gezond MKB in de Hoeksche Waard en daar heeft men graag wat voor over. In 2014 zijn er 26 ondernemers succesvol gekoppeld aan ervaren mentoren. Dit succes wil Startcoach in 2015 graag voortzetten en zo mogelijk verbeteren!

Aanmelden

Het programma start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Aanmelden voor de avond kan op de website van Startcoach. Deelname is gratis. Tijdens de avond zullen Aart Jan Moerkerke (burgemeester Strijen), Sander Ros van RoosRos (winnaar Hoeksche Pluim 2015), John Hessing (Rabobank Het Haringvliet), Cees Mourits (Startcoach) en ondernemers Michel Kerpel en Isaac Batenburg u inspireren!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.