Piet Paulusma opent nieuw tankstation in Westmaas

0
927

GRatis PietWESTMAAS – Donderdag 4 juni is de bekende weerman Piet Paulusma in Westmaas. Hij opent het nieuwe tankstation van Firezone aan de Provincialeweg 42. Tussen 15.00 en 16.00 uur is Piet Paulusma aanwezig aan de Provincialeweg en kan iedere klant een gooi doen naar een tank gratis brandstof. 

Iedereen die namelijk met twee dobbelstenen ‘dubbel’ gooit krijgt een gratis tank, hoogstpersoonlijk door Piet Paulusma zelf volgegooid! En mocht dat niet lukken, dan kunt u natuurlijk altijd nog op de foto met deze bekende Nederlander en maakt u via Facebook nog een keer extra kans op een tank gratis brandstof: altijd prijs dus bij Firezone!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.