Echtpaar Sloof uit Puttershoek 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

IMG_7086.verkleindPUTTERSHOEK – Op maandag 15 juni was het 60 jaar geleden dat de 79-jarige J.P. Sloof en zijn 78-jarige echtgenote mevrouw S. Sloof-Kooren in het huwelijksbootje zijn gestapt. Hoewel ze allebei in Rotterdam zijn geboren, wonen ze al heel lang met veel plezier in de Hoeksche Waard.

Vanaf de opening van sporthal De Tienvoet in Heinenoord heeft het echtpaar samen het beheer van de sporthal en kantine verzorgd. Dit hebben ze bijna veertien jaar gedaan. Ze zijn dan ook bekende gezichten bij de meeste inwoners van Heinenoord.

Het echtpaar heeft drie zonen, vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.Vanwege de ziekte van Alzheimer kan de heer Sloof helaas niet meer thuis wonen. Hij woont in verzorgingstehuis Huys te Hoecke. Iedere dag haalt mevrouw Sloof haar echtgenoot in de ochtend op en brengt hem einde van de middag weer terug. De heer Sloof is zeer actief bij het verzorgingstehuis. Hij helpt met bladeren vegen, tafels dekken, schoonmaken, etc. De grootste hobby van mevrouw Sloof is lezen. Zoals mevrouw Sloof zegt: ‘Ik lees de hele bibliotheek leeg!’.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brachten hen onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.