FC Binnenmaas trekt 8 spelers van buitenaf aan

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

TransfernieuwsMAASDAM – Na de al eerder vermelde komst van Lorenzo v.d. Meijde (Sparta AV), Nils Fortuin (v.v. Strijen) en keeper Sem Kerkhof (v.v. Strijen) hebben nog 5 spelers zich aangemeld bij FC Binnenmaas.

Rianto Vrutaal (VVGZ) is een linksbenige alleskunner. Begonnen in de jeugd van OMC en later in de senioren overgestapt naar VVGZ. De op Curaçao geboren lachebek heeft zich al aardig ingeburgerd in onze vereniging tijdens de nacompetitie wedstrijden van ons eerste elftal.

Jordy Krecke (de Alblas) is begonnen in de jeugd bij RVVH tot de D-pupillen en daarna ASWH tot de A1.Vervolgens overgestapt naar de Alblas. Maar in zijn tweede jaar daar scheurde hij een kruisband. In de uitwedstrijd tegen FC Binnenmaas viel hij na een jaar blessureleed weer voor het eerst in en hielp zo de Alblas aan een gelijkspel. De middenvelder is technisch zeer vaardig met de bal en zijn kubus die hij altijd bij zich draagt om zijn zinnen te verzetten.

Rolin Notenboom heeft zijn voetbalopleiding bij v.v. Drechtstreek gehad. Onder leiding van onze nieuwe assistent trainer Henk Stok promoveerde hij dit jaar met het tweede elftal aldaar naar de reserve hoofdklasse. Deze hardwerkende aanvaller heeft ook alle nacompetitie wedstrijden van ons team gevolgd en kan niet wachten om zijn steentje bij te dragen in de selectie en een goed figuur te slaan in de tweede klasse.

Justin de Man (v.v. Heerjansdam) is na drie mooie jaren bij Heerjansdam toe aan een nieuwe uitdaging. Daarvoor kwam hij 1 jaar uit voor ’s Gravendeel en kreeg zijn opleiding bij v.v. Strijen. De rechtsbenige verdediger is al aardig bekend met de vereniging door zijn jaarlijkse deelname aan het zeven tegen zeven toernooi en Horeca toernooi. Dit jaar mocht hij zelfs de grote Horeca cup in ontvangst nemen.

Als laatste meldde Aron Perez Maria (v.v. Strijen) zich toch nog aan. De zeer gewilde technicus stond bij meer clubs in de belangstelling en heeft dus ruim de tijd genomen om juiste keuze te maken. Vorig seizoen had hij al interesse in onze club maar dit jaar gaat het dus echt gebeuren. Aron is bij DFC begonnen en al snel stond FC Dordrecht op de stoep om hem over te nemen. Daar schopte hij het zelfs tot de selectie. Hierna verkaste hij naar v.v. Strijen waar hij dit jaar met zijn goals en vele assists de club voor degradatie naar de 3e klasse behoedde.

Uit onze eigen A1 komen dit jaar drie spelers naar de selectie. Keeper Joey de Jong die al een tijdje met de selectie meetrainde en ook al onder keeperstrainer Jan Kerkhof de kneepjes van het vak aan het bijleren is. Yannick v.d. Laan en Rick Kooiman hebben ook al met de selectie meegetraind en mochten zelfs al hun minuten maken in de nacompetitie voor promotie van het 2e elftal. Helaas lukte het dit jaar nog niet maar zij zullen er volgend seizoen zeker weer voor gaan om het dan wel te laten slagen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren