Kopstaart aanrijding op Reedijk in Heinenoord met ongeduldige bestuurders zonder begrip voor hulpverlening

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

11233088_709478925825342_8167402584849856996_nHeinenoord – Woensdag morgen 15 juli vond er een kop-staart aanrijding plaats op de Reedijk te Heinenoord. Een vrachtwagen reed achterop een kleine personenauto wat resulteerde in een drietal gewonden in de personenauto.

Het ongeval gebeurde tijdens de spits waardoor er een enorme verkeerschaos ontstond.Helaas waren er diverse bestuurders die toch door de afzetting reden omdat zij ergens moesten zijn. Dit leverde  enige irritatie op. De politie snapt dat het vervelend is voor de burger als de weg afgesloten is, maar dit doen zij niet voor niets. Even snel aan de hulpverleners vragen hoe zij dan moeten rijden zit er dan niet in. 

Ook kregen wij diverse verwensingen naar ons hoofd geslingerd terwijl wij druk bezig waren met het verlenen van eerste hulp aan de slachtoffers.

Tevens waren er burgers die geïrriteerd waren over het feit dat er nog geen omleidingsroute aangegeven stond. Het oproepen van verkeersregelaars kost nu eenmaal tijd.

Mensen toon respect voor de hulpverleners en heb geduld!

Foto’s Politie Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren